info@digitalhealthcenter.nl

Wat we doen

De kracht van het DHC Netwerk is de kennis die we gezamenlijk maken en delen.

Samen komen we verder

Partners van het Digital Health Center willen er samen voor zorgen dat eHealth duurzaam en geïntegreerd binnen de Care is, met aangetoonde waarde voor cliënt, medewerker en organisatie.

Het DHC netwerk bestaat uit organisaties die de zelfredzaamheid en zelfregie van hun cliënten willen verbeteren en daarvoor digitale zorgtechnologie inzetten. Samen tonen we de toepasbaarheid en doelmatigheid aan. Met als bijeffect het benodigde inzicht wat het gebruik vraagt van medewerkers en het zorgproces.

EHealth is voor ons meer dan alleen een stekker: het gaat uitdrukkelijk ook om het gebruik van de technologie en de impact op het gehele zorgproces.

De kracht van het DHC netwerk is de kennis en data die we gezamenlijk opdoen en verzamelen. Dit doen we door georganiseerd samen te werken in drie werklijnen:DHC Learning Community

In regelmatige Kennis-sessies delen we vrijelijk en vertrouwd onze ervaringen en inzichten. De ene keer praktisch over producten en toepassingen. De volgende keer over innovatievraagstukken als ‘hoe ga je om met de implementatie?’. Elke keer op voordracht en met inbreng van de partnerorganisaties.

Dus.. waar wil jij het graag over hebben?DHC Kennis: weten wat werkt

We werken aan een gezamenlijk Kennis-model: hoe weet je dat een eHealth oplossing werkelijk werkt en kan worden opgeschaald en hoe kun je er op vertrouwen dat wat een ander onderzocht heeft ook werkelijk oké is voor jouw organisatie?
Ofwel: door op een eenduidige manier te onderzoeken kunnen we voorkomen dat een ieder hetzelfde wiel moet uitvinden of onderzoeken.DHC Faciliteert digitaal

In de afgelopen jaren hebben we ervaring opgedaan met digitale dienstverlening in de vorm van de DHC Tool. Nu richten we ons op een goed werkend digitaal platform dat ons in staat stelt om veilig en vertrouwd kennis en inzichten, maar ook vraagstukken te delen en gezamenlijk op te pakken. Een platform dat ons netwerk ondersteunt.